Höst-hajk!

I helgen var barnen på Hajk långt borta. De fick sitta still jättelänge i bilen innan de var framme. När de hade suttit still så länge så studsade de ut. På den här hajken springer två barn på kvällen med ficklampor och sen springer resten nästa dag på morgonen. Det gjorde inget att man missade disneytajm eftersom springa är det roligaste som finns!

Anders T. och Isak tjingade att få springa på kvällen. Det är det roligaste de vet, förutom när jultomten kommer. På dagen sprang Anders A, Jens och Pål. Det gick jättebra! De hittade ALLA kontroller! Tyvärr fick de springa själva hela tiden eftersom barnen från andra dagis inte ville springa lika fort, men det gjorde inget tyckte våra barn. När de var färdiga blev de jätteglada. Tänk att de hittade alla kontroller! Med på hajken fanns andra barn från Vuxendagiset. De hade också jättekul!

Vuxendagiset var med och tog lite bilder:
image69
Isak, Anders T och Jens leker på ängen.

image70
På ett ställe fick en fröken visa Anders A vart han var.

image71
Michal H och Björn W leker medan de andra är ute och springer.

Kommentarer
Postat av: Barnen

GOD JUL till de snälla dagisfröknarna!

2007-12-23 @ 11:18:23
Postat av: god jul!!!!

set we scary as skrivs retr!
Vi we glad I we!!
puss of kram!!

2007-12-23 @ 17:39:56
Postat av: Rektorn

Om alla barn är riktigt snälla när Tomten kommer så kanske han kan lova att ni får vara med och springa med en massa andra barn flera gånger nästa år.
Sånt som ni tycker är så där jättekul. Isak har ju varit och träffat dagisbarn jättelångt bort så han kommer nog att tycka att det ska bli jättespännande att få springa ensam med sin jättestarka lampa på natten. Tänk om ingen hinner i fatt honom då kan det bli så där jätteroligt som den där gången när lilla Tore från norge trasslade in sig i plastbanden. Vi ses nästa år alla barn.

2007-12-23 @ 19:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0