Vilostund

Varje dag på dagis har barnen vilostund. Det kan vara lite svårt att ligga still länge i början, men det kan vara skönt att få vila lite. Här är en bild på Isak. Se så fridfull han är!

Isak på vilostunden

Hajk!

Hej alla barn!
Fröknarna har planerat in en jätterolig hajk åt er! På hajken ska vi leka kull, ha godisregn och gå spökslinga på natten! Det blir jättekul. Några av er barn har ju varit på hajk förut så ni vet hur roligt det kan vara. För andra kanske det är första gången ni sover hemifrån. Det kommer att bli bra. Fråga fröknarna om det är något ni undrar.

Vad kommer barnen att leka för lekar som inte fröknarna har hittat på? Kommer John få med sig ficklampan den här gången? Var är Stor-Anders skärp egentligen?

Ta med:
gummistövlar
ficklampa
oömma kläder
mössa
vantar
galonisar
ett gott humör!

Vi ses!
Dagisfröknarna

Tandläkaren

Ibland måste man gå till tandläkaren. Det tycker inte pojkarna på vuxendagiset om. Men när man är hos tandläkaren får man bokmärken för att man har varit duktig - och ibland kan man få något som kallas för "bedövning". Då kan det gå så här:



Ta hand om er nu små barn så ses vi på dagis imorgon igen!

Nya barn på dagis!

I år har Vuxendagiset fått två nya barn, Anton och Petter. De andra barnen har varit jättesnälla mot dem och låtit dem vara med och springa, förutom en gång när Petter sprang ifrån Björn (som fick ont i vaden). Då blev Björn arg och sa att Petter inte fick komma på hans födelsedagskalas. Fast Björn var bara lite besviken för att han hade ont. Det gick snabbt över och nu leker de jättebra tillsammans.

Så här skrev Antons mamma om inskolningen:
http://quist.nu/anton/index.php?comment=show&id=73

Jag vil leka!

Hej!
Idag ska jag gunga i gungorna. Åka rutschkana. Sen, sen, då, då ska jag åka sparksykel!

Vad ska mina kompisar göra?

/Björn W

Vuxendagiset har fått en kompis!

Vuxendagiset har fått en kompis. Vi vet inte så mycket om kompisen än, men gå in på hemsidan och läs lite. Den är spännande. Längst ned i länklistan har kompisen lagt in vuxendagiset.

http://weizz.se/blogg

RSS 2.0