Vykort

Det har varit långhelg (när man är borta från dagis längre än bara lördag och söndag, men kortare än en hel vecka). Barnen på vuxendagiset har varit varit bortresta på lite olika håll, men de skickade allihop brev med berättelser och bilder från deras äventyr. Här är några av bilderna:


Här är en bild från när barnen som åkte till Kilsbergen samarbetar för att resa tältet. Alla barnen tyckte att det regnbågsfärgade taket var jättefint. På eftermiddagen ordnade fröknarna mer heterosexuella aktiviteter för att jämna ut det hela.

 
Några av barnen på resan letade överallt efter den orange-vita skärmen som markerar kontrollen. Till slut hittade de den på ett helt annat ställe. Då blev de glada.

Några av barnen reste ända till Norge! Där pratar de konstigt och har stickiga tröjor. Trots det hade barnen roligt nästan hela tiden. Här är några bilder från deras resa:

De har långa och branta backar i Norge. Det är jätteroligt att springa upp för dem. På bilden får Anders hjälp av fröken eftersom han var trött.

 
Anders T. och Anders A. blev så här glada av att vara bortrest!

Några av barnen åkte till skogen i Norrland. I en by där träffade de andra vuxendagis. Här är några bilder från deras resa:

Det var lite plattare i Norrland. På den här bilden har barnen tröttnat på skogen och vill hellre äta sin matsäck.


Barnen fick hjälpa till med att laga maten och servera dem. De kunde namnet på nästan allt vi skulle äta! Jätteduktigt!


I Norrland träffade barnen trollet Olfar som brukar vara med på en del sådana här dagis-träffar. Michal som inte är van vid troll med horn, hängbröst och ölmage tog det säkra före det osäkra och sparkade Olfar i pungen. Olfar hämtade sig, men såg lite bister ut resten av dagen. Fröknarna förklarade för Michal att även om Olfar verkar vara en opålitlig och märklig figur så ska man kanske inte sparka honom, allra minst i pungen.

Alla barnen verkar ha haft en jätterolig resa. Det kommer att bli många roliga berättelser på dagis i veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0