Filmtajm

Hej på er alla mina favoritbarn!


Nu har det varit tyst och lugnt ett tag sedan den stora hajken. Alla var jättejätteduktiga på hajken och sprang sitt fortaste. Eftersom alla hittade alla kontroller så vann vi nästan! Det var bara tre andra vuxendagis som kom före oss och dessutom inte ett enda från Sverige! Men alla vi på vuxendagiset vet ju att det viktigaste är att ha roligt - det spelar ju ingen roll vem som vinner!


Men från Sverige kommer däremot vuxendagiset Hällen - de ville verkligen visa vilket fint och härligt vuxendagis de är så de hade gjort en film i bästa Bollibompastil som sändes på hajken. Den filmen finns inte just nu, vi dagisfröknar jobbar på att hitta den så att alla kan få se den igen. Däremot har vi en annan film - det är Anders Hedman (eller Big Red som vi säger här på vuxendagiset) som gjort en film om orientering där han och hans bror spelar med. Titta!



Så titta på filmen och lär er så mycket ni kan!

Kom ihåg förresten att imorgon kväll är det dags för Svarte Man igen - samling klockan sju vid grinden (Isak, klockan är sju när den stora visaren är på 12 och den lilla på 7) och glöm inte att ta med lite matsäck!

/Dagisfröknarna

Kommentarer
Postat av: Hedlund

Ge er inte på berg när det finns småsten!

2007-05-15 @ 08:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0